Ócsa

Ha nem elég a költöztetéshez a tehertaxi, mert a lánynak több a ruhája mint az egész családnak, és a bútorok sem hobbit mérethez szabottak, a pénztárca sem túl vastag, és a bútorok cipelése sem hangzik jól, akkor kérje munkatársaink segítségét! Árainkat a weboldalunkon is megtalálja, a költöztetésért pedig felelősséget vállalunk! Ócsára vagy Ócsáról költöztetést, cégünk kiszállási díj nélkül vállalja, magas minőségű munkával, tapasztalt munkatársakkal. Költöztetés-lomtalanítás teherautókkal, teherfuvarozás a hét minden napján! Komplett lakberendezések, vagy irodai bútorok költöztetését, probléma és izgalmak nélkül!

Munkatársainkat legfőképpen pontosságuk, részletességük és kedvességük miatt szeretik ügyfeleink, így a költöztetés végeztével mindenki elégedetten távozhat.

Igényes, színvonalas, professzionális munka, családias hangulatú költöztetés költségkímélően?

A költöztetés során felmerülő problémákra gyors megoldást tudunk találni, akár munka létszámot is tudunk növelni a csomagolás / hordás / pakolás idejére, egyértelmű, kiszámítható, honlapunkon is feltüntetett fix árakkal! Nem kérünk kilométerdíjat, sem kiszállást, tehát akár egy ócsai költöztető helyett is az ön számára költségkímélő fuvart tudunk vállalni, ha azt vesszük tekintetbe, hogy nem kell későbbi, a költöztetésből adódó kiadásokkal számolnia.