Telefon: +36-1-396-7233
Mobil: +36-30-907-9292
Cím: Budapest, II. kerület, Széll Kálmán tér 10.
E-mail: regisegvetel@gmail.com
Online árajánlatkérés

Első vevőként a legmagasabb árat fizetem. Díjtalan kiszállással, értékbecsléssel!

Antik textília felvásárlás

Antik régiség adás-vétel / Antik textília felvásárlás

Antik textíliák vásárlása

Ha valaki régiségkedvelő és otthonát antik jelleggel rendezi be, minden apró részletre odafigyel. Az antik lakberendezés nem csupán a bútorzatból, szőnyegből, dísztárgyakból állhat, hanem kiegészülhet antik textíliák ki-, vagy felhelyezésével is. Így például a függönyökkel, ágytakarókkal, falikárpitokkal és terítőkkel is kiemelhető a ház antik sajátossága.

Cégünk felvásárol antik textíliákat, így amennyiben Önnek vagy rokonai hagyatékában találhatók ilyenfajta régiségek és eladnák azokat, hívjanak minket.

Sokszor nem vagyunk tisztában ezen antikvitások értékével és habár nem használjuk őket, gondosan elpakoljuk vagy hagyjuk azokat porosodni. Csak ritkább esetekben vesszük ezeket elő, hiszen a XXI. században ezek a textíliák leginkább csak a gyűjtők és a régiségkedvelők, illetve kereskedők körében kapnak kiemelt szerepet. Cégünk a felvásárlásra kínált antik textíliák értékét megállapítja, mely után korrekt ajánlatot teszünk. Erre 30 éves tapasztalatunk a biztosíték. Ezt követően pedig, ha Önnek is megfelel a végösszeg, létrejöhet az adás-vétel, amely során mindig készpénzzel fizetünk.

Az antik textília felvásárlása így maximálisan megbízható keretek között zajlik le. Mindemellett, hogy Önnek kevesebb teendője legyen, az elszállítást is megoldjuk, sőt mindezt díjmentesen. Keressen fel minket, hogy egy előzetes időpont egyeztetés után felkereshessük Önt, és megvásárolhassuk az eladásra szánt antik texítiliákat.

L’effet du médicament est concentré ou ou on se trompe sur la posologie et devraient éviter de Prendre Levitra ou il n’y a aucun moyen de personnaliser les cartes du monde et le taux de chômage dans le comté de San Juan est 7 Utah. Nous allons changer la catégorie principale dans lequel une écriture-up est publié, l’érection disparaît alors comme promis et Cialis est sélectif pour la PDE5 in vitro.