Százhalombatta

Vállalatunk kiemelkedő megoldásokat kínál a költöztetés területén az ország több pontján, így Százhalombattán is. 25 éves múlttal a hátunk mögött bátran kijelenthetjük, hogy cégünk fejlődése ügyfélközpontúságában rejlik. A költöztetés és teherfuvarozás során elvárt igényeknek minden esetben igyekszünk maximálisan megfelelni. Szakértő munkatársaink, speciális eszközeink, fejlett gépjárműparkunk és az eddig szerzett tapasztalataink mind ügyfeleink megelégedésére szolgálnak.

1988 óta működő cégünk nem csak a költöztetést, hanem az e köré  csoportosuló feladatokat is elvégzi. A bútorszállítás/rakodás, csomagolás, csomagolóanyag biztosítása, különleges, értékes tárgyak szállítása így nem okozhat gondot számunkra. Százhalombatta teljes területén számíthat ránk, amennyiben költöztetésre szánja el magát. Rutinos kollégáink ismerik Százhalombatta útjait, így minden költöztetés alkalmával a legoptimálisabb útvonalon történik a szállítás.

Cégünk minden esetben a rendelkezésére áll, hiszen a kisebb feladatokon át a nagyobb kihívásokat is remekül kezeljük. Munkatáraink megbízható, munkájukra igényes szakemberek. A rendelkezésre álló eszközeink nagyban hozzájárulnak a költöztetés sikerességéhez. Százhalombatta területén, csak úgy, mint több városban is, teljes körű, maximális szolgáltatást biztosítunk. A netalántán keletkező anyagi károkért maximális felelősséget vállalunk.

Kedvező árakkal dolgozunk, melyekbe nem rejtünk egyéb költségeket. Minden esetben konkrét ajánlatot teszünk a költöztetés és teherfuvarozás megkezdése előtt.