Budaörs

Cégünk közel három évtizede vállal költöztetést, mindezt rutinos kollégák és saját telephely könnyíti meg. Munkatársaink Budaörs területén is ügyfeleink rendelkezésére állnak, amennyiben költöztetésre van szükségük. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó  csomagolásról, bútorszerelésről, vagy szükséges a csomagolóanyagok biztosításáról. Számunkra a költöztetés zavartalan folyamat, hiszen a megfelelő szakértelem és a munkát segítő gépjárművek együttesen lehetővé teszik, hogy helyes mederben, gondok nélkül menjen végbe. Budaörs utcáinak ismeretével a költöztetés folyamata a leghatékonyabban valósul meg, ügyfeleink teljes megelégedésére.

A szükséges eszközökkel bármilyen nagyobb, értékesebb tárgyat is probléma nélkül tudunk költöztetni, de a kisebb tárgyak költöztetésében is bátran számíthat ránk Budaörs teljes területén. A költözetés és a teherfuvarozás cégünk alappillérei, melyekre stabil, megbízható és ügyfélközpontú vállalatot építettünk.

Megbízható munkatársaink, korszerű gépjárműveink és a mögöttünk álló 25 év garantálja, hogy minden kedves budaörsi ügyfelünk a legszínvonalasabb költözetésben részesüljön. Pontosan, kedvező árakon dolgozunk, és akár kisebb költöztetéseket is vállalunk. Természetesen maximális anyagi felelősséget vállalunk munkánkért.